Om Oss


AC Bygg vi renoverar kök & badrum i Stockholm i Göteborg.

Det hela började 2002 när Richard & Lucas började montera kök åt kunder i Norrköping. Köks märket var Noblessa och är än idag vår största kund. Däremot har vi börjat att samarbeta med flera leverantörer, där deras köksdesigners rekommenderar sina kunder att ta kontakt med oss för att få hjälp med hela köksrenoveringen och badrumsrenoveringen. De leverantörer vi jobbar mest med idag är NoblessaKüchen Nordic & Björkman Design alla tre är otroligt duktiga leverantörer med kök av högsta kvalité som kan anpassas för dig och dina behov.

 

Är du intresserad av att få en offert på hela arbetet så välj OFFERT, alla våra priser är fasta och offerten är kostnadsfri.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *