Badrumsrenovering i Stockholm


Renovering av badrum med stora plattor och fristående badkar.

Renovering av badrum med stora plattor och fristående badkar.

Badrumsrenovering i Stockholm

AC Bygg hjälper kunden med dennes badrumsrenovering så att de kan få det badrum han eller hon har drömt om.

En badrumsrenovering i Stockholm kan bero på många anledningar men oftast för att man vill få ett nytt fräsch utseende, ibland kan det vara så att man vill byta klinkers på golvet eller färgen på kaklet på väggarna, få in andra storlekar på kaklet. När man ändå är i farten och byter kakel och klinkers i badrummet så vill man också byta all annan inredning. Badrumsrenoveringen ska göra så att ni som kund får något som är mer praktiskt än vad det ni hade tidigare, få badrummet i er smak samt höja värdet på ert hus eller lägenhet.

Ibland kan fallet vara så att man har åkt på någon skada i badrummet och därför är en badrumsrenovering ett måste.

AC Bygg med sin kunskap kan garantera att badrummet renoveras enligt branschens regler och därför säkerställa att skador inte uppkommer. Företaget och våra plattsättare är alla godkända av byggkeramikrådet. Därför lämnas alltid ett våtrumscertifikat när arbetet är klart så ni som kund kan känna er trygga. AC Bygg kan tillhandahålla en komplett lösning för er badrumsrenovering, med byggnadsarbetare, plattsättare, elektriker och rörmokare. Detta garanterar er som kund att ni kan slappna av under renoveringen av badrummet och sedan njuta av av badrummet efter badrumsrenoveringen.

VÅTRUMSBEHÖRIGHET OCH EXPERTIS INOM PLATTSÄTTNING

En annan viktig faktor när du väljer leverantör av badrumsrenovering i Stockholm är behörigheter och försäkringar. Vi har behörighet från Byggkeramikrådet (BKR) att utföra tätskiktsarbeten i våtutrymme. Dessutom är vi medlemmar i PER – Plattsättningsentreprenörernas riksförening. Ytterligare en trygghetsfaktor för dig som kund är att vi är ansvarsförsäkrade fullt ut via If.

 

Badrumsrenovering från start till slut:

Vi börjar med att prissätta er renovering, vi kan nästan alltid erbjuda et fast pris, när vi har skrivit ett avtal mellan varandra (hantverkarformuläret 14) så är vi redo att starta renoveringen.

  1. Etap I, Rivning och skydd av arbetsplatsen. Denna etapp brukar ta ca 1-2 dagar beroende på storleken av kundens badrum.
  2. Etap II, Framdragning av vatten, avlopp & el till rätt platser.
  3. Etap III, Återuppbyggnad av väggar, golv (kontrollera att fall är korrekta eller gjuta nytt fall mot brunn).
  4. Etap IV, Tättskikt, utföra ett korrekt tättskiktsarbete i zon 1 och zon 2 enligt manual från en tättskiktsleverantör.renovera-badrum-stockholm
  5. Etap V, Plattsättning, det är nu man börjar se effekten av det nya badrummet, det är nu kunden får en glimt hur dennes badrum kommer att se ut om ett par dagar.
  6. Etap VI, Montage av möbler och sakvaror, det är nu snickaren monterar skåp, dusch, handdukskrokar. Elektrikern monterar belysning samt andra elartiklar. Rörmokaren kopplar på all sanitet.
  7. Etap VII, Besiktning av badrum, kund och arbetsledare besiktigar badrummet tillsamman och säkerställer att allt är snyggt och korrekt utfört, eventuella bättringsarbeten utförs omgående.
  8. Etap VIII, Betalning för arbete sker, ni som kund har möjlighet att utnyttja ROT avdraget och endast betala 70% av arbetskostnaderna. AC Bygg lämnar över ett våtrumscertifikat som är registrerat på BKR.se som en kvalitetsstämpel för framtida försäljning.

Nu har ca 3 veckor gått och ni kan njuta av ert nya badrum.

 

 

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert för er badrumsrenovering i Stockholm (Vasatstan, Norrmalm, Solna, Sundbyberg & Bromma). Eller om ni önskar skicka ett mail till oss med era önskemål samt frågor. Vi försöker alltid svara samma dag eller dagen efter.

 

svarta blandare inkopplade av rörmokare

svarta blandare inkopplade av rörmokare

vitt-badrum