Om AC Bygg


AC Bygg vi renoverar kök & badrum i Stockholm & Göteborg.

Det hela började 2002 när Richard & Lucas började montera kök åt kunder i Norrköping. Köksmärket var Noblessa och är än idag vår största kund.

Början av 2003 valde AC Bygg att flytta sin köksverksamhet till Stockholm och en större marknad med större behov. När Noblessa valde att öppna en butik i Malmö och Göteborg så blev det naturligt att AC Bygg också öppnade där sin verksamhet för att försörja Noblessas kunder med bra köksmontage.

2012 utökade vi vår verksamhet och gick från endast att utföra arbeten åt privat kunder till att erbjuda våra köksmontage på storbyggen där vi sätter större mängder kök på samma arbetsplats. Idag är våra kunder stora fastighetsbolag och stora byggföretag där vi sköter all köksmontage åt dem.

Dessutom har vi börjat att samarbeta med fler köksleverantörer, där deras köksdesigners rekommenderar sina kunder att ta kontakt med oss för att få hjälp med hela köksrenoveringen och badrumsrenoveringen. De leverantörer vi jobbar mest med idag är Noblessa, Küchen Nordic & Björkman Design alla tre är otroligt duktiga leverantörer av kök av högsta kvalité som kan anpassas för dig och dina behov.

 

Är du intresserad av att få en offert så välj OFFERT, alla våra priser är fasta och offerten är kostnadsfri.

roomster