Köksrenovering


KÖKSRENOVERING “ska vara enkelt och kul”

Att renovera sitt kök borde vara enkelt och trevligt och effekten av köksrenoveringen borde bli ett kök som man drömt om. Det är där vi kommer in i bilden. AC Bygg har gedigen kunskap över hur en köksrenovering ska gå till samt säkerställa att effekten av köksrenoveringen blir exakt det ni ville åstadkomma.

AC Bygg har otroligt mycket erfarenhet när det gäller köksrenovering, AC Bygg  har arbetat med renoveringar i köket sedan 2002. Idag kan vi hjälpa våra kunder i Stockholm & Göteborg. Vi utför allt från jätte små renoveringar till stora kök på drygt 100kvm. Inga jobb är för stora eller för små.

När ni väljer oss som er leverantör av köksrenovering så ser vi till att samordna allt så att ni kan smärtfritt se på hur ert nya kök byggs upp. AC Bygg har både elektriker och rörmokare för att underlätta arbetet på plats och att du som kund inte behöver avsätta tid för att samordna köksrenoveringen. Det är vårt arbete. AC Bygg består främst utav snickare, dessa arbetar i lag bestående av målare, snickare och rivningsarbetare. För att underlätta hela köksrenoveringen hjälper vi till med inköp av material samt hämtning av inköpta köksdelar. Vi kan också hjälpa till med planering av köket innan köpet, mätta påmålats så att köket får plats i det utrymmet ni vill ha.

Tveka därför inte att fylla i vår OFFERT mall,  köksrenovering i Stockholm (Vasastan, Norrmalm, Solna, Sundbyberg, Bromma & Göteborg) på sidan alternativt skicka ett mail till oss så ser vi till att ta fram en kostnadsfri offert på hela er renovering av köket. AC Bygg försöker alltid ta fram ett fast pris på hela köksrenoveringen.

Under den senaste tiden utför vi väldigt många köksrenoveringar i Vasastan, Norrmalm, Solna, Sundbyberg och Bromma.

Vi utför gärna ert köksmontage och köksrenovering.