VILKA VI ÄR

AC Bygg proffs inom montage, vi monterar allt från kök, badrumsinredning, garderober, dörrar till listning av golvsockel.

2002.

Det hela började 2002 när Richard & Lucas började montera kök åt kunder i Norrköping. Köksmärket var Noblessa och är än idag en av vår största kund.

2003.

Början av 2003 valde AC Bygg att flytta sin köksverksamhet till Stockholm och en större marknad med större behov. När Noblessa valde att öppna en butik i Malmö och Göteborg så blev det naturligt att AC Bygg också öppnade sin verksamhet på dessa orter för att försörja Noblessas kunder med bra köksmontage.

2012.

2012 utökade vi vår verksamhet och gick från endast att utföra arbeten åt privat kunder till att erbjuda våra köksmontage på storbyggen där vi sätter större mängder kök på samma arbetsplats. Idag är våra kunder stora fastighetsbolag och stora byggföretag där vi sköter all köksmontage åt dem.

Dessutom har vi börjat att samarbeta med fler köksleverantörer, där deras köksdesigners rekommenderar sina kunder att ta kontakt med oss för att få hjälp med hela köksrenoveringen och badrumsrenoveringen. De leverantörer vi jobbar mest med idag är Noblessa, Küchen Nordic & Björkman Design alla tre är otroligt duktiga leverantörer av kök av högsta kvalité som kan anpassas för dig och dina behov.

2016.

2016 tog AC Bygg beslutet att sluta erbjuda sina tjänster till privatmarknaden och endast fokusera på att erbjuda sina tjänster åt endast storbyggen med krav att det ska monteras större mängd på samma arbetsplats. Dessutom valde vi att fokusera vår kraft på västra sidan av Sverige men vi erbjuder fortfarande våra tjänster rikstäckande.

2019.

AC Bygg tog ytterligare ett steg och öppnade en filial i Helsingborg som ska täcka de projekt vi har i Helsingborg, Halmstad & Båstad. Vi har tidigare haft större projekt i dessa städer. Först under 2019 blev fick vi så många förfrågningar på snickeriarbeten att vi kände att det blev dags att öppna en filial i detta område. Nu kan vi montera ännu mer i dessa städer.

2020.

Ännu ett steg togs år 2020 för att täcka efterfrågan på köksmontage och snickeriarbeten, vi startade filial Arvika som täcker Karlstad och närliggande städer.

Om Oss
Anställda

Möt våra snickare